Για την απεργία στις 27/11/2014

Το σκίτσο το αφιερώνω στους συναδέλφους που συμμετείχαν στην απεργία, αλλά και σε αυτούς που δεν συμμετείχαν (συμπεριλαμβάνω Διευθυντές , υποψήφιους Διευθυντές, τμηματάρχες, ‘συνδικαλιστές’,κ.α.).

Είχα μια συνομιλία με μια συνάδελφο για το κατά πόσο έχουν νόημα αυτού του τύπου οι κινητοποιήσεις. Νομίζω ότι για απάντηση με καλύπτουν τα λόγια του «Χατζιδάκι», ναι του δεξιού «Χατζιδάκι», σε μία ηχογραφημένη εκπομπή για τα γεγονότα του ’88 στην Κίνα, στο Πολυτεχνείο της Ελλάδος κ.α. έλεγε εκτός των άλλων:

«Κανένα σύστημα δε θα σας υποσχεθεί την ελευθερία σας, δεν υπάρχει τέτοιο σύστημα, σας είπαν ψέματα. Μόνιμα θα διεκδικείτε ολοένα και περισσότερο αυτό που σας αρνούνται βασιζόμενοι στην κούρασή σας, με λίγες μόνο εξαιρέσεις. Μα, με τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».

‪#‎ΜάνοςΧατζιδάκις

Mp4

Το άκουσα από spot που παίζει στο www.ertopen.com . To δεύτερο πρόγραμμα εξακολουθεί να είναι πολύ καλό, όπως και η ΕΡΤ3 είναι αρκετά καλό κανάλι, καλύτερο από τα υπόλοιπα «κρατικά» και ιδιωτικά.

Υ.Γ.(1) Ζητώ συγνώμη από τους συναδέλφους μας, που με δική μου ευθύνη δεν κατεβήκαμε με τον πανό του συλλόγου στην πορεία του ΕΚΙ.

Υ.Γ.(2) Το απόσπασμα του Χατζιδάκι αφορά φυσικά και τους απεργούς πείνας Ρωμανό και Κωστάρη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s