Α π α ρ ά δ ε κ τ ο ι

Πιστοί στον πολιτικό, κοινωνικό και ηθικό κατήφορο οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν ακάθεκτοι, στο βωμό της αγκίστρωσής τους στην εξουσία. Παρά τις ξεκάθαρες θέσεις μας ότι στην παρούσα φάση η δομική αναδιοργάνωση της εταιρείας μόνο αποδιοργάνωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, οι διοικούντες, αργά το βράδυ της Παρασκευής, έφτιαξαν το νέο τους οργανόγραμμα. Στην εταιρεία έχουν φωλιάσει αρπακτικά του ΤΑ(Ξ)ΙΠΕΔ που θέλουν να κάνουν παραμάγαζό τους την ΕΟΑΕ:

  • εντελώς τυχαία οι χαρτογιακάδες του ΤΑ(Ξ)ΙΠΕΔ προτείνουν μέσω Γ.Σ. αντικείμενα για τα στελέχη τους που δεν παραχωρούνται. (Έχω ζητήσει επίσημα από την διοίκηση το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΑΕ και δεν μου έχει κοινοποιηθεί. Υπάρχει κάτι που το εμποδίζει αυτό ή μήπως οι αποφάσεις του μετόχου ενός δημόσιου οργανισμού δεν πρέπει να κοινοποιούνται στην κοινή γνώμη και πόσο μάλλον σε εργαζόμενο αυτού;)
  • Άραγε γιατί ασχολούνται με θέματα που δεν άπτονται του ΤΑ(Ξ)ΙΠΕΔ και της πώλησης του παγίου;
  • Δεν υποκρύπτει κανένα ίδιο συμφέρον αυτών;
  • Υπάρχει ασυμβίβαστο αντίστοιχων ιδιωτικών δραστηριοτήτων για τα στελέχη του ΤΑ(Ξ)ΙΠΕΔ ή έχουν εξασφαλίσει και σε αυτές τις δράσεις τους δικαστική ασυλία;

Φυσικά σήμερα δεν θα σταθώ μόνο σε αυτά, γιατί τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ όχι μόνο δεν αντιδρούν στην λειτουργία των ανωτέρω, αλλά προσπαθούν να τους μοιάσουν, κάνοντας κάποιοι αντίστοιχες ενέργειες για άλλα παραμάγαζα στο εξωτερικό ή για να βολέψουν την υστεροφημία όψιμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (γιατί συντρόφους δεν τους λες).

Με μια γρήγορη ματιά στο αποδομόγραμμα που αναρτήθηκε στο intranet τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, για εμένα ήταν το κερασάκι στην τούρτα όλου αυτού του διαστήματος:

  • Διαπιστώνω την πλήρη συμπόρευση με ό,τι πιο μαύρο, συντηρητικό και υπόδουλο στελεχιακό δυναμικό που θα εφαρμόζει πιστά τις εντολές του παρακρατικού μηχανισμού Δανειστών-ΤΑ(Ξ)ΙΠΕΔ-Συμβούλων τους, προς όφελος της νέας αποικιοκρατικής ολιγαρχίας. Φυσικά δεν εξετάζει κανένας εξ’ αυτών το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον των πράξεων τους.
  • Διαπιστώνω τις μεγάλες συγκρούσεις μεταξύ της νέας αναδυόμενης νομενκλατούρας, η οποία τελικά αποτυπώνεται στο αποδομόγραμμα από την κορυφή, με δυο Γ.Δ., μέχρι και τις τελευταίες θέσεις με μοίρασμα τίτλων και οφιτσίων χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα.
  • Διαπιστώνω την προσπάθεια χαλιναγώγησης συναδέλφων, χαρίζοντάς τους οφίτσια, για να ενεργοποιήσουν τις μικροαστικές τους αντιλήψεις, να αλλοτριωθούν και αυτοί από τα μάταια ψήγματα μιας υδροκεφαλικής, εφήμερης «εξουσίας» . Αυτό το θεωρώ προσβλητικό για κάποιους, γιατί όχι μόνο προσπαθούν να τους χαλιναγωγήσουν, αλλά και να τους αποδομήσουν στη συλλογική συνείδηση των συναδέλφων τους, ως κλασσικοί επαγγελματίες συνδικαλιστές που τρέχουν για να βολευτούν.
  • Διαπιστώνω συναδέλφους που έχουν κατάρτιση και γνώση τεχνικών αντικειμένων , αλλά και δυνατότητες να τα μεταλαμπαδεύσουν ώστε να έχουν παραγωγικό αποτέλεσμα, απλά να μένουν σε τμήματα χωρίς προοπτική, μόνο και μόνο για να συμπληρώνουν τα κουτιά.
  • Διαπιστώνω μια όχι και τόσο τυχαία απαξίωση των εργαζόμενων εκείνων που παράγουν έργο και ουσιαστικό αποτέλεσμα, έχουν συναδελφικότητα και όχι ατομικισμό, δεν περιφέρονται σε γραφεία διευθυντών και διοικήσεων. Τελικά, όλους αυτούς απλά τους συμπληρώσανε στα άδεια κουτάκια που είχαν απομείνει από όλα τα παραπάνω.

Εν κατακλείδι, σε ό,τι με αφορά, οι συνάδελφοί μου θα με κατατάξουν σε όποια κατηγόρια πιστεύουν οι ίδιοι και καλά θα κάνουν. Θεωρώ ότι την Τρίτη που θα γίνει αυτή η απαράδεκτη δημοπράτηση των πρώτων Διοδίων με εντολές ΤΑ(Ξ)ΙΠΕΔ, εμείς πρέπει να κάνουμε στάση εργασίας, για να μην γίνει η δημοπράτηση και Γενική Συνέλευση. Εκεί θα πρέπει μαζικά να πάρουμε αποφάσεις που θα ακυρώνουν όλο αυτό το απαράδεκτο αποδομόγραμμα, που δεν έχει καμία ουσία και το μόνο που θα κάνει είναι να σταματήσει ακόμα και αυτά που μέχρι σήμερα δουλεύουν στην εταιρεία. Ζητάω από το Σύλλογο να προτείνει δράσεις, ακόμα και μαζικές έγγραφες παραιτήσεις από τις θέσεις ευθύνης, ώστε να μην εφαρμοστεί αυτή η απόφαση της διοίκησης στην πράξη.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια Εγνατία Οδό δημόσια, προσβάσιμη και χρήσιμη από όλους, που θα λειτουργεί από τον λαό για τον λαό και όχι για την πλουτοκρατία-ολιγαρχία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Γοδέβενος

Υ.Γ. Είναι τραγικό την Πέμπτη τα όργανα κρατικής καταστολής να μας σπάνε στο ξύλο και να μας τσακίζουν με τα χημικά, την Ημέρα του Πολυτεχνείου, προστατεύοντας τα κάστρα της τοπικής ολιγαρχίας που έγιναν συγκοινωνούντα δοχεία με τα κυβερνητικά σας στελέχη και την Παρασκευή να μας μοιράζετε οφίτσια, εσείς που θα υπογράψετε ακόμα μία παραχώρηση δημόσιας περιουσίας. Σας ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Μου αφιερώνω το κάτωθι τραγούδι γιατί νομίζω ότι μας ταιριάζει (σε μένα και τους ομοίους μου) .

Ο Χαμένος τα παίρνει όλα……

Νομίζω ότι το τραγούδι μοιραίοι που σας αφιέρωσα, ενόχλησε κάποιους, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνομαι , για να ακούσετε και αυτό…….Τελικά καλά που γίνατε σπουδαίοι και τρανοί……

Καλα Που Εγινα Σπουδαιος Και Τρανος

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s